sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Äidille ja vauvalle

Sain vihdoin ja viimein ommeltua puolet kesto(päivä)siteistä valmiiksi - näitä on siis vielä jokaista kuosia toinen tulossa, kunhan saan leikattua niihin imut... Pari jätin vielä nepittämättä, huomenna pitäisi tulla paketti Kotimäen Puodista, sieltä on tulossa mm. koon 16 neppejä. Saapi sitten vähän pienemmät nepit noihin loppuihin siteisiin, vaikka eipä nuo isommatkaan (koko 20) vielä ainakaan ole pahalta käytössä tuntunut ;). Näissä on kuosikankaana flanelli, imuna vaihdellen froteeta ja flanellia, kosteussulkuna keskellä (vähän imuosaa isommalla alueella) PUL ja alapuolella ohut puuvillakangas.


Ja taas pienelle tulokkaalle lisää vaippoja. Kaikki läpällisiä sisävaippoja koko S. Vasemman puoleisessa ja keskimmäisessä on kuosikankaana kierrätystrikoo kirppislöydöistä, oikeanpuolimmainen on Eurokankaan tähtivelouria. Kaikissa kiinteänä imuna tiimanmuodossa 2 krs bambupuuvillafleeceä sekä tukikankaana ohut flanelli. Tähtivaipasta puuttuu vielä nepit, sieltä Kotimäen Puodista on tulossa myös tähtineppejä ;).


Tässä vasemmalla on tuo raidallinen vaippa, sisäpinta on bambujoustofroteeta (ja on muuten ihanan pehmeää!) ja läppä 2 krs bambupuuvillafleeceä + 1 krs mikrokuitufroteeta. Oikean puoleinen on tähtivelourvaippa, sisäpinta niinikään bjf ja läpässä 4 krs bjf.


Ja tässä vielä tuo ylemmän kuvan keskimmäinen vaippa, sisäpinta ja 3-kerroksinen läppä bambupuuvillafleeceä. Tästä suunnittelin yövaippaa, lähinnä kuosikankaan takia jossa on nukkuvia koiria ja jokaisen kuvan päällä teksti "Please don´t wake up" :). Kyseessä on siis ihanan paksua ja pehmeää trikoota oleva yöpaita, jonka bongasin Mikkelissä kirpparilta. Siitä tulee vielä esikoisellekin yövaippa, ja itselle saan hihoista tehtyä muutaman siteen.


Tuosta bambujoustofroteesta täytyy todeta, että yllätyksekseni se ei ollutkaan ihan niin hankalaa ommella kuin kuvittelin - haastava ja mielenkiintoinen olisi ehkä oikea adjektiivi kuvaamaan kangasta ;).

2 kommenttia:

Sokkopöllö kirjoitti...

Ihania kerrassaan!

SuSu79 kirjoitti...

voih.. mä tein sisätäytön bambujoustiksesta ja velourista ja se oli jo suorastaan v**mainen ommella!!!