maanantai 20. lokakuuta 2008

Kun inspiraatio iskee...

... on toteutus tehtävä mahdollisimman pian - etenkin kun arvioitu jakautumisaika on jo kahden viikon päässä ;).

Perjantaina poikkesin Mikkelin reissulla ekaa kertaa Intikossa (kangaskauppa), siellä kun sattui olemaan asustekankaat -50% alessa. Sattuipa sitten niin hyvä tuuri että sieltä löytyi luonnonvalkoista velouria parin metrin pätkä, ja kun kilohinta oli 9 euroa niin hintaa tuolle löydölle tuli vähän alle sen kilon verran :).


Tässä sitten iltapuhteina piirsin kaavan ja tekaisin masuvauvalle unipussin. Päällikangas on siis velouria, vuorina ohut fleece (Tokmannilta ostetusta fleecepeitosta) ja olalla neppikiinnitys säätömahdollisuudella. Helmasta unipussi on auki ja siinä on nepparit joilla saa pussin sitten suljettua. Kuva ei ihan tee oikeutta tuolle luomukselle (ei se oikeasti ole vino, kuva vääristää ;), täytyy sanoa että aika tyytyväinen olen ekaan tekeleeseeni, ja parannettavaa toki on mutta onpahan nyt kokeiltu, seuraavan teko sujuu sitten jo paljon paremmin :).

Tuota mallia vain jäin miettimään, uskallanko tehdä samalla kaavalla toisen (ja kolmannen ja neljännen ja ja...), vai pitäisikö sitä jotenkin muuttaa? Täytyy siis jatkaa surffailua ja etsiä kuvia unipusseista. Aika vähän kun mitään mittoja oli missään näkyvillä (muuta kuin olka-helma), niin aika arviosta sai alkaa tekemään.

Ei kommentteja: