sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Sisävaippoja pikkukakkoselle

Jospa päivittäisi nämäkin tänne, kun vielä muistan mitä on imuna missäkin ;).


Tässä siis pikkukakkoselle sisävaippoja: ylimmäinen on kokoa NB, katsotaan mahtuuko koskaan edes vauvan päälle... Kuosi on trikoota, kiinteänä imuna koko vaipan alueella on ohut frotee + tiiman muodossa 6 krs harsoa, edessä kiinni läppä jossa 2 krs sherpaa, ja sisäpinta on coolmaxia.
Vasemmalla alhaalla on kuosi trikoota, kiinteänä imuna koko vaipan alueella ohut frotee + tiimana 1 krs mikrokuitu- ja 1 krs bambufroteeta, edessä kiinni läppä jossa 2 krs sherpaa ja sisäpinta Eurokankaan kuivaliinakangasta.

Sitten tarkempaan tarkasteluun tämä, josta tuli näistä kolmesta oma suosikkini: ihana bambupuuvillainen sisävaippa :).

Kuosi sekä sisäpinta siis bambupuuvillafleeceä, tukikankaana ohut flanelli (tämä ei kauhiasti lisää imua anna, mutta oli sopivan ohut noiden kahden bambufleecen väliin), kiinteänä imuna tiiman muodossa 2 krs froteeta (vai oliko - apua, unohtui jo!) ja edessä kiinni läppä jossa 2 krs paksumpaa froteeta.

Ja vaippa vielä sisäpuolelta.

Kaikissa näissä vaipoissa on kumpparit vain päällikankaassa, sisäkankaassa ei siis ole saumoja ollenkaan. Täyttöaukko on kaikissa edessä, josta siis saa läpän ulos ja tarvittaessa sitä lisäimuakin laitettua.

Kiva muuten laittaa nuo nepit ihan arviolta, kun ei ole kokemusta miten ne asettuu paikoilleen tämänkokoisissa vaipoissa. No, kohtahan niitä pääsee sitten testaamaan ihan käytännössä ;)...

Ei kommentteja: