perjantai 7. marraskuuta 2008

Villisvauva ja pallovaippa

Meille tuli uusi villahousuvauva viime perjantaina, eli 31.10.08 :). Sairaalassa mentiin kertseillä, mutta kotona aloitettiin heti kestoilu - muutama kertsi on mennyt mutta yhtään ei ole itse ostettu. Päätin että ne käytetään mitä sairaalan Libero- ja Pampers-paketeissa tuli mutta siinä saapi olla tämän vauvan kertsit, ainakin toistaiseksi.


Isoveikan ekat villikset pääsi siis taas käyttöön :). Nämä on ai-van ihanan pehmeät, luonnonruskeaa sekä vaaleansinistä Pirtin hahtuvaa.


Ja kun imetys lähti taas käyntiin, tarvii siis liivinsuojia. Entiset on jossain hukassa muuton jäljiltä, mutta ei se haittaa, kiva tehdä uusia ;)... Näissä on sisäpintana bambupuuvillafleece, imuna kerros flanellia ja ulkopintana siniliila brPUL (juu, kuva vähän vääristää väriä...).


Ja sitten niitä palloja. Raaskin kuitenkin ottaa käyttöön ne ihana pallotrikoot, kun mietin että mistä kankaasta teen esikoiselle yövaipan. No, tästä tietysti.

Kuosina siis pallotrikoo, tukikankaana ohut flanelli, sisäpintana bambupuuvillafleece. Kiinteinä imuina 3 krs bambufleece, ja kaksi läppää joissa molemmissa 3 krs bambufleeceä. Yhteensä siis 10 kerrosta bambufleeceä + se ohut flanelli. Ja tämä pelittää hyvin koko 10-12 h yöunet villisten kanssa :). Jospa ehtisi jossain välissä tekemään pari lisää, sitä ennen kuitenkin vuorossa kuopukselle muutama näpsyvaippa - ne on helpompi ja nopeampi vaihtaa yöllä silmät ristissä vauvan päälle kuin harso ;).

7 kommenttia:

Tytyk kirjoitti...

Paljon onnea uudesta kestopepusta!!!

MinSa kirjoitti...

Paljon onnea vielä tätäkin kautta!

Pikku-Herra on kovin komea isoveljeltä perityissä villiksissä. :)

Kiana kirjoitti...

Onnea pikkumiehestä!

Mari kirjoitti...

Kiitos :).

villafani kirjoitti...

Onnea vaan pikkuisesta ja pikkuiselle :)

Nättejä vaippoja sulla täällä blogissa!

Johanna kirjoitti...

Voh ihana pikkuinen. Onnea ja ihanat vaipat :)

Sokkopöllö kirjoitti...

Ihana pikkuinen ja tosi näpsäkkä vaippa. Onnea koko perheelle!