lauantai 24. tammikuuta 2009

AIO-testi nro. 1

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tehdä esikoiselle AIO:n. Tässä siis ensimmäinen testikappale, samalla kaavalla kuin taskuvaipat.

Päällä on omenanvihreä brPUL, sisäpintana valkoinen coolmax. Kiinteitä imuja on bambuhamppua yht. 3 kerrosta, joista yksi koko vaipan alueella (ei takasiivekkeissä) ja 1 krs mikrokuitufroteeta, lisäksi jätin taakse täyttöaukon josta voi tarvittaessa lisätä imua tai laittaa vaikka hahtuvaimun varmistukseksi (meillä käytetään kaikissa PUL-taskuissa aina hahtuvaimua ulommaisena). Läpässä on 2 krs bambufleeceä ja päällä coolmax. Neppeinä tietysti sävysävyyn limet tähtinepit :). Lisäksi laitoin läpän alle nepit, joihin saa kiinni vaikka turvefroteisen lisäläpän. Kunhan saadaan vaippa ja turveläppä kunnon imuun, katsotaan kuinka vaippa toimii. Tuli kuitenkin mukavan ohut paketti, vaippa sopi esikoiselle kuin olis varta vasten hälle tehty ;D.

3 kommenttia:

Miina. kirjoitti...

Niin hieno vaippa taas.:) Miten sää voit keritä ompelemaan vaippojakin?

Mari kirjoitti...

Kiitos :). Yöllä ehtii tehdä vaikka mitä kun lapset nukkuu ;)... mutta itse asiassa ompelin tämän valmiiksi aamupäivällä kun vaavi oli vielä aamu-unilla ja esikoinen katseli vierestä.

SuSu79 kirjoitti...

wau!!mul ei oo kunnon imukankaita nyt et vois tehdä aioja :(
mut pitäski neuloo isompi hahtuvaimu ja kokeilla semmosta kans kun mulla taitaa olla ne niin pikkasia ettei toimi ok..
mut sain nellalle sivunepillisen tehtyä ja siitä se tykkäs ihan kamalasti!!